Brasserie SisterS

De zusjes Ingrid en Joëlle verwelkomen u graag in hun gezellige, kleurrijke en eigenzinnige Brasserie, gelegen in het mooie Valkenburg aan de rand van het vernieuwde stadspark. Hier kunt u bourgondisch genieten van heerlijke maaltijden in ruime porties voor een schappelijke prijs! Wij nodigen u van harte uit om ook eens een kijkje te nemen buiten de stadsmuren van Valkenburg...

Wij bieden diverse 3-gangen keuzemenu’s van €17,95 tot €24,95 met voor ieder wat wils. B
Brasserie SisterS is een kleurrijke, moderne en sfeervolle zaak met vele extra’s. Wij bieden een uitgebreide Dinerkaart, met overheerlijke klassiekers als VarkenshaaS Saté, SisterS SpareribS, Biefstuk met PepersauS, Surf & Turf alsook moderne gerechten als de Mega-Valkenburger, PangasiuS-filet, frisse MaaltijdsaladeS en Tagliatelle met Truffel of Scampi'S. Ook zult u smullen van onze desserts... Oreo-chocoladetaart, Appeldessert met karamelsaus, Panna Cotta met rode vruchten of een van onze ijscoupes of speciale koffie-creaties.
Naast onze Dinerkaart, kunt u bij ons Lunchen, Borrelen of genieten van een SisterS High Tea.

Voor groepen kunnen wij naar uw eigen wens en budget een voorstel doen. Wij denken graag met u mee! Brasserie SisterS is hét adres voor uw Verjaardagsfeestje, Babyborrel, Vrijgezellenfeestje of Personeels-uitje. Bij SisterS in Valkenburg is alles mogelijk, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geopend op donderdag t/m zondag. Voor reserveringen Bel: 0438526229 of mail: info@sistersvalkenburg.nl (maandag t/m woensdag reserveren op aanvraag vanaf 6 personen).

Eat, Drink and be Happy!

Toon in Google Maps

Ook interessant!

DOOR communicatie & vorm