Hotel Op De Beek

Familiehotel Op De Beek is rustig gelegen onder aan een eigen boomgaard waar  paarden & koeien nog ongestoord kunnen grazen, vanuit ons geheel vernieuwde - van airco & open haard voorziene - restaurant heeft u een mooi zicht op dit prachtige plaatje. De naam Op De Beek is afgeleid van het beekje dat vroeger onder het hotel stroomde en dat tegenwoordig door de lommerrijke tuin en langs het terras kabbelt.

Ons restaurant en de Serre ( beide met airco voorzien)is uitermate geschikt om gezelschappen te ontvangen hiervoor beschikken wij over speciale buffetten en diners.
Ook serveren wij koffietafels tot een max van 175 gasten.

Het dorpje Schin op Geul is het beginpunt van vele wandel,- en fietsroutes door het befaamde Mergel,- en Krijtland waar Limburg zo bekend om staat. Gelegen aan de uiterste rand van de Gemeente Valkenburg aan de Geul en op slechts enkele kilometers  van het Bourgondische & bruisende Maastricht en het prachtige Aken bent u zo in de stad, maar heeft u geen last van de drukte om u heen en kunt u rustig genieten van uw welverdiende vakantie.

Toon in Google Maps

Ook interessant!

DOOR communicatie & vorm