Pop on Top

Pop on Top: Twee dagen feest bovenop de Cauberg!

Ook dit jaar komt hét muziekspektakel van Valkenburg weer terug naar de Cauberg; en wel voor twee dagen! Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei (Hemelvaartweekend) kunnen bezoekers genieten van een lokaal festival met een line-up vol topartiesten en natuurlijk flink wat Bourgondische gezelligheid.

Bomvolle Mainstage

De tweedaagse line-up is goed gevuld. Op de Mainstage maken een aantal grote namen hun opwachting. “We zijn enorm trots dat we Marco Borsato naar Valkenburg hebben weten te halen. Hij komt bijna nooit naar Limburg, dus dit is voor veel fans een geweldige kans om hem te zien. Er zal op vrijdag 26 mei niet één iemand op het veld staan die zijn nummers niet mee kan zingen. Verder maken ook Waylon en Caro Emerald hun opwachting, samen met bekend Pop on Top smaakmakers zoals Racoon, de Memphis Maniacs en Miss Montreal. Met optredens van Diggy Dex tot Wild Romance (de Herman Brood band), hebben we weer een Mainstage-programma voor jong en oud!”

Lekker divers festivalterrein

Maar naast de Mainstage is er natuurlijk nog veel meer. Jongeren kunnen volledig uit hun plaat in de Feesttent. “Topnamen als The PartysquadKraantje PappieStukTV en Jonna Fraser zorgen ongetwijfeld voor een geweldig feest, zoals de jeugd dat wel van ze gewend is.” En na eerdere toevoegingen als de Locals Only stage en de vorig jaar zeer populaire Wunderbar, heeft de organisatie ook voor haar zevende editie weer een verrassende toevoeging. “We zijn steeds op zoek naar nieuwe publiekstrekkers en entertainment. Dit jaar openen we ons eigen Café Nol: een onvervalst bruin café, waar we de Jordaan naar Valkenburg brengen. Pop on Top heeft simpelweg alle ingrediënten voor een goed feestje!”

Ga voor de volledige line-up en tickets naar www.popontop.nl

  • Kuurpark (achter Holland Casino), Cauberg 28
  • www.popontop.nl
  • 26-05-2017 - 27-05-2017
Toon in Google Maps
DOOR communicatie & vorm