ASP Adventure

De zeer unieke sfeer binnen de mergelgrotten zorgt voor onvergetelijke en aparte programma’s. De programma’s bieden een uitstekende gelegenheid om op een actieve en gezellige manier het hele jaar door te ontspannen. In de grotten is het weer namelijk nooit een spelbreker dankzij de constante temperatuur van 12°C. Er is ruim keuze uit verschillende programmaonderdelen en activiteiten.

Grotbiken
Dit door ASP adventure ontwikkelde onderdeel is uniek in Europa. Op een met verlichting uitgeruste ATB, legt u een parcours af van circa 8-10 kilometer lang. Uw gids leidt u door het gangenstelsel en zal u wijzen op de mooiste plekjes. Het parcours is niet lastig en de snelheid wordt aangepast per groep; het gaat om het unieke karakter van de tocht.

Duur: 1,5 uur
Groepsprijs (vanaf 10 pers.): € 27,- p.p.

Grotbiken Speciaal (Volg en Ontdek de Sporen in de Tijd)

Er is een speciale variant van het grotbike programma mogelijk. Dit programma wordt aangeboden onder de naam: "Volg en ontdek de sporen in de tijd". Tijdens deze 2,5 uur durende tocht brengt u een bezoek aan het werkfront van de blokbrekers en ontdekt u een geheime, in kaarslicht gehulde kapel uit de tijd van de Franse bezetting. Na afloop van het ondergrondse avontuur maakt u kennis met de Limburgse gastvrijheid op een prachtige kasteelhoeve uit de 14e eeuw en sluit u de middag op een uiterst ontspannen manier af met koffie en echte Limburgse vlaai. (2,5 uur €40,- p.p.)

 Grottentocht

Een spannende, avontuurlijke en gezellige doolhoftocht in de mergelgrotten. Deze tocht is vol verassingen en opdrachten. Samen met uw groepje gaat u op pad in de „doolhofachtige“ mergelgangen. U gaat op zoek naar nieuwe opdrachten en hindernissen zoals een bootoversteek, oriëntatieopdrachten en andere verrassende problemen en puzzels.

Duur: 1,5 uur
Groepsprijs (vanaf 10 pers.): € 27,- p.p.

Grotklautertocht
In het decor van de sprookjesachtige kasteelruïne en het vluchtgangenstelsel worden een aantal spannende activiteiten uitgevoerd waaronder het op hoogte afleggen van een „klettersteig“ route. De term „klettersteig“ wordt veelal gebruikt bij eenvoudige beklimmingen in de Alpen, waarbij de klimmers gebruik maken van staalkabels en ladders. Een andere activiteiten is het beklimmen van een 8 meter hoge klimwand met een oppverlakte van 40m2. Er zijn routes met verschillend moeilijkheidsgraden, zodat er voor iedereen iets bij is. Vervolgens gaat u vanaf de „ridderzaal“ een 30 meter diepe oude waterput abseilen. U belandt dan in de eeuwenoude vluchtgangen van het kasteel waarin u uw route vervolgt. Een spannende en unieke ervaring.

Duur: 1,5 uur
Groepsprijs (vanaf 10 pers.): € 27,- p.p.

Alle programma’s zijn te combineren met koffie en vlaai / lunch / diner.

    Array ( [adres] => Array ( [0] => Daalhemerweg 150 ) [postcode] => Array ( [0] => 6301 BM ) [telefoon] => Array ( [0] => (+31) (0)43 6040675 ) [gps] => Array ( [0] => 50.8482985,5.8178742 ) [ticket_url] => Array ( [0] => a:0:{} ) [website] => Array ( [0] => http://www.aspadventure.nl ) [_thumbnail_id] => Array ( [0] => 7758 ) [_edit_lock] => Array ( [0] => 1586255719:204 ) )
  • Daalhemerweg 150
  • T (+31) (0)43 6040675
  • www.aspadventure.nl
Toon in Google Maps

Ook interessant!

DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business